Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران در مصر، تاکید کرد: ایران در توسعه روابط خود با مصر، هیچ‌گونه محدودیتی قائل نیست و در این زمینه کاملا منعطف است ؛ چرا که معتقد است رکود در روابط ایران و قاهره به نفع هیچ یک از دو کشور نیست و حتی به ضرر ملت‌ها و دولت‌های منطقه است.

به گزارش ایسنا، ناصر کنعانی در نشست همفکری با حضور جمعی از اصحاب رسانه‌های گروهی، روزنامه نگاران و خبرنگاران مصری به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، شرکت کرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست  کنعانی، مسیر جمهوری اسلامی ایران در طول چهل و یک سال پس از پیروزی انقلاب را پر فراز و نشیب اما رو به جلو و به سمت پیشرفت خواند و تاکید کرد: حرکت ایران در زمینه‌های گوناگون به رغم همه سختی‌ها و فشارها و تحریم ها، رو به پیشرفت بوده و ایران امروز یک قدرت مؤثر منطقه‌ای و یک بازیگر بین المللی است؛ چرا که ملت و دولت ایران یادگرفته‌اند که چگونه تهدیدها را به فرصت‌ها تبدیل کنند.
وی  در این نشست که به صورت گفت و شنود متقابل برگزار شد، خاطرنشان کرد: استقلال، یکی از سه شعار اصلی ملت ایران در زمان انقلاب بود. امروز ایران بدون اجازه از هیچ قدرتی، در خصوص مسائل داخلی و خارجی خود به طور مستقل تصمیم می‌گیرد. ایران منتظر اجازه کسی برای به فعلیت رساندن تصمیم های ملی خود نمی‌ماند.
کنعانی با اشاره به شعار آزادی به عنوان یکی دیگر از شعارهای ملت در زمان انقلاب ادامه داد: ملت ایران بیش از 4 دهه است که از قید حکومت موروثی پادشاهی و وابسته به قدرت بیگانه آزاد شده است. آزادی فکر، آزادی بیان در چارچوب قانون اساسی، آزادی فعالیت سیاسی در چارچوب قانون و آزادی انتخاب، آزادی دین و مذهب و عبادت از مصادیق آزادی در ایران است.
کنعانی "جمهوری اسلامی" را شعار سوم مردم و اصل سوم در انقلاب ملت ایران دانست و خاطر نشان کرد: در راستای حکومت بر مبنای اسلام و بر اساس رأی مردم، ملت ایران در طول 40 سال گذشته در 37 انتخابات شرکت کرده و با رأی خود سرنوشت سیاسی خود را رقم زده‌اند و تا چند روز دیگر در یازدهمین انتخابات برای تعیین نمایندگان خود در مجلس شورای اسلامی به صندوق های رأی مراجعه می کنند.
رئیس دفتر حفاظت منافع کشورمان در مصر ، با اشاره به درون زا بودن ایران در حوزه اقتصادی، افزود: ایرانیان با درک شرایط تحریم آمریکا، به سمت اقتصاد غیرنفتی حرکت کرده اند. در بودجه سال جدید ایرانی، وابستگی به درآمد نفتی به کمتر از 20 درصد رسیده است. بنابراین ایران به تحقق بودجه غیرنفتی بسیار نزدیک شده است.
به گزارش دفتر حافظ منافع ایران در مصر ، وی با یادآوری پویایی ایران در حوزه روابط خارجی، مبتنی بر ایجاد روابط توأم با احترام و از موضع برابر با تمام کشورهای دور و نزدیک تاکید کرد: روابط با همسایگان مرزی و اقلیمی و نیز کشورهای اسلامی از اولویت اصلی سیاست خارجی ایران است و همواره در طول 4 دهه گذشته بر همین مسیر حرکت کرده است. ایران در برقراری و توسعه رابطه سیاسی با هیچ کشوری در دنیا به جز رژیم صهیونیستی، محدودیتی قائل نیست. رژیم صهیونیستی یک استثنا است و دلایل آن نیز روشن است. اسرائیل یک رژیم غاصب و نامشروع و اشغالگر است. اهرم آمریکا و قدرت‌های مستکبر در منطقه و عامل اصلی بی ثباتی در خاورمیانه است.
رئیس دفتر حفاظت منافع تهران در قاهره طرح آمریکایی- صهیونیستی موسوم به معامله قرن را در راستای سیاست توسعه طلبی این رژیم و زمینه سازی برای سیطره قطعی بر سرزمین های اشغالی و توسعه سرزمینی و جغرافیائی دانست و تاکید کرد:  تهدید رژیم صهیونیستی، به جغرافیای فلسطین محدود نخواهند ماند. وی افزود:  راه حل مورد نظر ایران برای حل مسئله فلسطین، اولا مقاومت همه جانبه و ثانیا راه حل دموکراتیک براساس یک رفراندوم با مشارکت همه ساکنان اصلی سرزمین فلسطین است که اصول آن توسط رهبر معظم انقلاب ایران بیان شده است.
 کنعانی افزود: ایران معتقد به گفت‌وگو با همه طرف های منطقه ای و بین المللی به جز رژیم صهیونیستی برای حل و فصل مشکلات، رفع اختلافات و یا برطرف کردن سوء تفاهمات است. با این حال ایران مایل به گفت‌وگو با دولت آمریکا به ویژه دولت کنونی آن نیست، چرا که آمریکا اثبات کرد که اولا حاضر نیست از موضع برابر و تساوی با دیگران گفت‌وگو کند، ثانیا آمریکا اعتقادی به گفتگو ندارد و گفت‌وگو را صرفا یک تاکتیک می داند و ثالثا آمریکا به نتایج حاصل از گفت‌وگو متعهد نیست و با تغییر شرایط از آن خارج می شود. نمونه آن نیز عدم پایبندی دولت آمریکا به توافق هسته ای با ایران و خروج یکجانبه از این پیمان و نقض قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل است. آمریکا تنها دولتی است که بر دیگر کشورها به  دلیل رعایت قطعنامه های شورای امنیت فشار وارد می کند و آن ها را تحریم می کند.

این دیپلمات ارشد ایرانی در خصوص نقش مطبوعات و رسانه در روابط ایران و مصر، همکاری های حدود صد ساله دو کشور و چاپ برخی از روزنامه های فارسی زبان ایرانی در چاپخانه های قاهره و اسکندریه را یادآوری کرد و با بزرگداشت نام مرحوم «حسنین هیکل » ادامه داد: حسنین هیکل یک نویسنده و روزنامه نگار متفکر، منصف، مستقل و بیطرف بود. او پیشتاز در معرفی ایران به مصر و مصر به ایران و مدافع جدی بازسازی روابط سیاسی ایران و مصر بود.
رئیس دفتر حفاظت منافع کشورمان در خصوص روابط دوجانبه  ایران و مصر، تاکید کرد: ایران در توسعه روابط خود با مصر، هیچگونه محدودیتی قائل نیست و در این زمینه کاملا منعطف است. رکود در روابط دو کشور ایران و مصر به نفع هیچ‌ یک از دو کشور نیست و حتی به ضرر ملت ها و دولت های منطقه است. مطبوعات و رسانه های دو کشور می بایست به نقد و تحلیل منصفانه وضعیت حاکم بر روابط دو کشور ایران و مصر بپردازند. مطبوعات و رسانه ها می توانند با گشودن افق های جدید از طریق نقد و تحلیل منصفانه، امکان تصمیم گیری بهتر و درست تر را برای تصیم سازان و تصمیم گیران فراهم کنند.
وی ایران و مصر را دو کشور تمدن ساز و پیشتاز در تمدن بشری دانست و افزود: استمرار وضعیت کنونی در رابطه سیاسی ایران و مصر، زمینه ساز واگذاری نقش، برای بازیگران دیگر است. کنعانی گفتگو را کلید فهم متقابل دانست و افزود: تا زمانی که گفت‌گو نباشد، همکاری شکل نخواهد گرفت و قطع گفت‌وگو می‌تواند سوء تفاهم ها را عمیق کند و شرایط نامطلوبی میان کشورها ایجاد کند. مطبوعات و رسانه می توانند کانال گفت‌وگوی منطقی، وطن دوستانه و دلسوزانه میان دو کشور و دو ملت باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایران و مصر رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در توسعه روابط محدودیتی قائل نیست مطبوعات و رسانه رژیم صهیونیستی جمهوری اسلامی اسلامی ایران ایران و مصر ملت ایران روابط دو رسانه ها گفت وگو دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۷۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه روابط تجاری و اقتصادی با مالزیایی ها در نمایشگاه اکسپو

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی ضیغمی رییس سازمان توسعه تجارت ایران در دیدار با معاون سازمان توسعه تجارت مالزی با اشاره به توانمندی‌های صادراتی ایران، بیان کرد: تفاهم‌نامه تجارت ترجیحی با اندونزی در مراحل نهایی شدن است و امیدواریم که با مالزی نیز تفاهم‌نامه تعرفه ترجیحی را امضا کنیم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ظرفیت‌های صادراتی تولیدکنندگان ایرانی، گفت: چگونگی مراودات پولی و بانکی در شرایط تحریم برای ایران اهمیت دارد.

برگزاری نمایشگاه ایران در مالزی

در ادامه جایی شانکه معاون سازمان توسعه تجارت مالزی، ضمن تشکر از میهمان نوازی ایرانیان، گفت: من برای نخستین بار به ایران سفر کردم؛ تعداد قابل توجه بازدیدکنندگان داخلی و خارجی از این نمایشگاه برای من جالب توجه است.

وی پیشنهاد دایر کردن نمایشگاه‌های مشترک ایران و مالزی را به ضیغمی داد و افزود: من از شما دعوت می‌کنم که به مالزی سفر کنید و علاوه بر بازدید از سازمان توسعه تجارت مالزی، در نمایشگاه حلال MIHAS که در مهر امسال برگزار می‌شود نیز دیدن کنید.

معاون سازمان توسعه و تجارت مالزی، گفت: من مسوول دفاتر سازمان توسعه تجارت مالزی در سایر کشورها هستم و تمایل داریم که در ایران نیز یکی از دفاتر منطقه‌ای خاورمیانه را افتتاح کنیم.

همچنین در این دیدار دو طرف درباره شیوه مراودات پولی و بانکی به توافقاتی دست پیدا کردند. معاون سازمان توسعه تجارت مالزی به همراه هیات مدیره اتاق بازرگانی مالزی از نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ دیدن کردند.

کد خبر 6093247 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت 
  • علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران در تمامی حوزه‌ها هستیم
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری
  • توسعه روابط تجاری و اقتصادی با مالزیایی ها در نمایشگاه اکسپو