Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه ما در طول انقلاب اسلامی پنج بار با غربی‌ها مذاکره کردیم اما در هیچ کدام از موارد آنها به تعهدات خود پایبند نبودند، افزود: امروز کسانی که داعیه مذاکره با آمریکا را سر می دهند باید به این سؤال پاسخ دهند که نتیجه مذاکرات قبلی چه شده است که باز مجدد به دنبال مذاکره هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیرحسین بیاتی کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با دیارآفتاب؛ با اشاره به ناکارآمدی تفکر سازش با غرب، گفت: در خصوص تفکر سازش و مقاومت باید این نکته را گفت که آیا کشورهایی که در مقابل با استکبار سازش کرده اند، موفق بوده اند یا اصلاً دستاوردی داشته اند و ایران اسلامی که مقاومت کرده چه دستاوردهایی ایجاد کرده است؟!

بیاتی، با اشاره به اینکه در مصر و عراق علیرغم اینکه تفکر سازش حاکم بود اما پیشرفتی برای آنها حاصل نشده است، افزود: عراق و مصر با زیرساخت هایی که دارد می توانستند از ثروتمندترین کشورهای دنیا باشند چراکه دسترسی به آب های بین المللی، منابع زیر زمینی، خاک حاصلخیز و کشاورزی خوب، تمدن بین النحرین و مصر باستان، منابع نفتی و گازی، رود نیل، دجله و فرات، صنعت توریستی و امثال این منابع می گوید که هر دو کشور از نظر زیرساخت های موجود بسیار غنی هستند.

این کارشناس سیاسی، اظهار کرد: رهبران این دو کشور که رژیم بعث عراق در سابق و رهبری قدیم و جدید مصر با سازش و کنار آمدن با استکبارجهانی روز به روز فقر و فشار را بر ملت خودشان بیشتر کردند.

بیانی افزود: وجود بیش از ۴۰سال جنگ در عراق و داشتن بدهی ۱۲۰ میلیاردی و وجود مشکلات عدیده فرهنگی، اجتماعی نتیجه تفکر سازش در عراق و در مصر هم بیش از هر کشوری بدهی خارجی و کمترین صنعت و تکنولوژی را دارد.

وی، عقب ماندگی مصر را ناشی از تفکر سازش حاکم بر این کشور خواند و افزود: جوانان مصری زمانی که آمدند انقلاب کنند این ایده برای زمینه های انقلاب مصر ایجاد شد که چرا ما در چهل سال پیش علیرغم اینکه با جمهوری اسلامی تازه شروع کرده ایم اکنون جمهوری اسلامی تا چه اندازه پیشرفت کرده و مولفه های قدرت آن تا چه حدی رشد داشته اما مصر به طور کامل عقب مانده است.

بیاتی، با اشاره به جمله کلیدی مقام معظم رهبری که می فرمایند مقاومت هزینه دارد اما هزینه سازش و تسلیم شدن به مراتب بالاتر از هزینه مقاومت است، گفت: امروز جمهوری اسلامی تحریم می شود و مورد حمله دشمنان قسم خورده قرار می گیرد اما اگر تسلیم غرب و استکبار جهانی شویم قطعاً به مراتب هزینه های آن بالا تر و گران تر خواهد شد.

وی، با اشاره به اینکه ما در طول انقلاب اسلامی پنج بار با غربی ها مذاکره کردیم اما در هیچ کدام از موارد آنها به تعهدات خود پایبند نبودند، افزود: امروز کسانی که داعیه مذاکره با آمریکا را سر می دهند باید به این سؤال پاسخ دهند که نتیجه مذاکرات قبلی چه شده است که باز مجدد به دنبال مذاکره هستند.

کارشناس سیاسی، با اشاره به جنایت های آمریکائی ها در چند دهه اخیر بیان کرد: آمریکائی‌ها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی صدها جنایت در منطقه انجام داده اند اما هیچ عذرخواهی نکردند و هنوز هم پشیمان نیستند و آنها را ادامه می دهند.

وی، با تأکید بر اینکه امروز مذاکره و سازش با غرب هیچگونه منطقی را نمی پذیرد، گفت: اگر مذاکره می خواست نتیجه دهد باید در خصوص مسائل هسته ای عایده ای برای مردم می آمد و امروز با تجربیاتی که از مذاکره با آمریکا سراغ داریم عقل و منطق حکم می کند از یک سوراخ دو بار گزیده نشویم و اما متأسفانه در جریان مذاکره با آمریکائی‌ها پنج بار گزیده شدیم و نتیجه‌ای هم ندیدیم.

بیاتی، راهکار برون رفت از وضعیت فعلی را روحیه جهادی و انقلابی خواند و افزود: راهی به جز این نداریم چراکه در تمام حوزه هایی که نگاهمان به درون بوده و از ظرفیت های داخلی استفاده کردیم موفقیت های زیادی برای ما حاصل شده که به طور مثال اگر بخواهیم صنعت موشکی با صنعت خودرو را مقایسه کنیم می بینیم که در صنعت خودرو تا چه حد عقب مانده ایم چراکه نگاهمان به بیرون بوده ولی در صنعت موشکی علیرغم اینکه ۳۰ سال بیشتر قدمت ندارد در اوج قدرت قرار گرفته ایم.

وی ادامه داد: همچنین در مسائل امنیتی و دفاعی وقتی تمرکز را بر درون گذاشتیم خودکفا شده ایم ولی در اداره کشور به خصوص در حوزه اقتصادی نگاهمان به غرب است و ایستاده ایم که ببینیم از برجام چه چیزی عایدمان خواهد شد این مشکلات برای کشور رقم می خورد.

این کارشناس سیاسی، با بیان اینکه مشکلات اقتصادی که در کشور به وجود آمده نتیجه نادیده گرفتن ظرفیت های داخلی و نگاه به دست دشمن عنوان کرد و افزود: امروز مطالبات به حق بدنه ضعیف جامعه ناشی از نگاه به غرب و دشمن است و ما نمی توانیم از این مطالبات به حق عبور کنیم چراکه هدف اصلی انقلاب اسلامی برقراری عدالت است و ما باید در این راستا حرکت کنیم.

وی، با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی داعیه عدالت است، گفت: متأسفانه انحرافاتی که در برخی از دولت ها و حتی مجلس ها ایجاد شد باعث انحراف از تحقق این مهم شده چراکه انقلاب اسلامی ماهیت آن به دنبال عدالت است و ما هم باید مجلس و دولتی را انتخاب کنیم که به این سمت حرکت کنند.

بیاتی، با بیان اینکه ایران اسلامی با ظرفیت ها و منابعی که دارد توان ایستادن بر روی پای خود را دارد، افزود: امروز تغییر نگاه ها برای مدیریت در کشور یک ضرورت است که باید به آن توجه شود.

این کارشناس سیاسی، با بیان اینکه اکنون دشمن نقطه ضعف را در اقتصاد کشور دیده است، افزود: ما باید این نقطه ضعف را پوشش دهیم و این کار شدنی است چراکه ظرفیت های زیادی برای پوشش آن وجود دارد.

وی، خاطر نشان کرد: اگر می خواهیم نگاه به مدیریت کشور تغییر کند انتخابات مجلس فرصتی مناسب برای انجام این مهم است که مردم می توانند با یک تصمیم گیری مناسب در انتخابات و روی کار آوردن افرادی انقلابی مشکلات کشور را حل کنند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۸۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اقدامات عملی برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری مهر، «کنستانتینو چیونگا» معاون رئیس جمهور زیمباوه با امیر سرتیپ «محمدرضا آشتیانی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در تهران دیدار و گفت‌وگو کرد.

امیر آشتیانی در این دیدار با اشاره به سفر سال گذشته رئیس جمهور ایران به «حراره» و سفر آتی رئیس جمهور زیمباوه به تهران اظهار داشت: این تعاملات نشان‌دهنده اهمیتی است که دو کشور در سطوح عالی برای توسعه روابط فی‌مابین قائل هستند.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سوابق تاریخی روابط ایران و زیمباوه، یادآور شد: حدود ۱۰ سال پیش وزارت دفاع ایران، میزبان جناب آقای «مانانگا گوا» رئیس جمهور بود که در آن زمان ایشان به عنوان وزیر دفاع به تهران سفر کردند.

وی با بیان اینکه بعد از انقلاب اسلامی، قاره آفریقا در سیاست خارجی کشور ما از جایگاه ویژه‌ای برخوردار شده است، گفت: این جایگاه متأثر از جوهره انقلاب اسلامی مبنی بر حمایت از کشورهای مستقل و انقلابی از یک سو و تلاش کشورهای آفریقایی جهت کسب استقلال از کشورهای استعمارگر و سلطه‌طلب بوده است.

امیر آشتیانی ادامه داد: در میان کشورهای انقلابی، کشور زیمباوه به دلیل رهبران و مردم انقلابی، حفظ روحیه استقلال‌طلبی، مبارزه با استعمار نقش مثبت و سازنده‌ای که در منطقه جنوب آفریقا ایفا می‌کند، از اهمیت بسزایی برخوردار است.

وزیر دفاع تأکید کرد: وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران اراده خود را جهت برقراری روابط دوستانه با تمامی کشورهای آفریقایی به‌ویژه کشورهای مستقل و انقلابی زیمباوه اعلام می‌کند.

وی با اشاره به پدیده تروریسم به عنوان یکی از مهم‌ترین تهدیدات امنیت منطقه و محیط بین‌الملل اظهار داشت: متأسفانه شاهد استانداردهای دوگانه دنیای غرب در قبال تروریسم هستیم.

امیر آشتیانی با اشاره به کشتار وحشیانه و قتل عام نزدیک به ۴۰ هزار نفر از مردم و به‌ویژه کودکان فلسطین توسط رژیم صهیونیستی به سبب حمایت آمریکا و کشورهای غربی و همچنین سکوت نهادها و مجامع بین‌المللی گفت: بر همه کشورهای آزاد و مستقل لازم است تا ضمن اعلام انزجار خود از اقدامات این رژیم، اقدامات عملی خود را درخصوص توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی به کار گیرند.

معاون رئیس جمهور زیمباوه نیز در این دیدار با ابراز تسلیت بابت شهادت جمعی از مستشاران نظامی ایران در حمله به کنسولگری ایران و محکوم کردن این اقدام توسط رژیم صهیونیستی گفت: حمله اخیر اسرائیل به فلسطین نیز نشان‌دهنده سیاست‌های دو گانه و یک بام و دو هوای غرب است.

کنستانتینو چیونگا با بیان اینکه ایران و زیمباوه تحت تأثیر تحریم‌های کشورهای غربی هستند، گفت: ایران از شرکای زیمباوه است و آمادگی داریم در زمینه همکاری‌های دفاعی و اقتصادی روابط خود با ایران را توسعه دهیم.

وی با اشاره به سفر آتی رئیس جمهور زیمباوه به تهران گفت: این سفر نقطه عطفی در توسعه روابط بین ایران و زیمباوه خواهد بود.

معاون رئیس جمهور زیمباوه با اشاره به ریاست زیمباه بر اتحادیه اقتصادی جنوب غرب آفریقا (سادَک) گفت: این موضوع ظرفیت‌های زیمباوه را برای توسعه همکاری‌های اقتصادی با ایران بیشتر می‌کند.

در پایان این دیدار هر دو طرف با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و دفاعی و امنیتی دو طرف آمادگی خود را برای تبادل هیئت در زمینه‌های مختلف اعلام کردند.

کد خبر 6092264 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • طرح نور یک کار جهادی و انقلابی است
  • گروه‌های جهادی تحریم‌ها را بی‌اثر کرده‌اند
  • فرماندهان آینده ارتش انقلابی در مکتب معلمان خود پرورش می‌یابند
  • ضرورت اقدامات عملی برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • مذاکره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مولدسازی دارایی‌ها سیاستی کارآمد برای حل مشکلات محلات کم‌برخوردار ارومیه
  • مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی